Felnőtt futball

Döntetlennel búcsúztatta a szezont a Bajnokcsapat

kurucsai,megyei

Gyönyörű napsütéses időjárás fogadta a csapatokat, valamint az igen szép számban megjelent vendégsereget. Közel 200 néző előtt utánpótlás csapatok kísérték pályára a főszereplőket, köztük a következő szezonban az ifjúsági csapatot alkotó UFC-s fiatalokkal. Tapogatózással indult a meccs, az első helyzetre a 6. percig kellett várni, Balla kiugratása után Sallai lövését ütötte szögletre a vendégek hálóőre. A hazaiak átadták a területet, az Orgovány labdabirtoklási fölénye azonban teljesen meddőnek bizonyult. Komoly lehetőségek nélkül jutottak el a felek a félidő közepén a nagy meleg miatt megtartandó ivószünethez. Félóra játék után egy szépen végigjátszott kontra után Mojzes beadásából Balla fejelt a jobb kapufa mellé. Tíz percre rá ennek tükörképeként bal oldalról Torbavecz beadását ezúttal belsővel tette kapura a hazai 9-es, de Faragó, a vendégek hálóőre bravúrral hárított. A 43. percben az orgoványi Ungor húzta meg a jobb oldalon, de az ötös sarkáról leadott lövését Pelikán szögletre tolta, így 0-0-val vonultak pihenőre a csapatok.
A második játékrész egy sajnálatos sérüléssel kezdődött. A játékos-edző Kurucsai a saját tizenhatosán belül, egy becsúszást követően maradt lent, a bal könyöke sérült meg komolyabban, mentő vitte kórházba. Mezőnyjáték folyt továbbra is, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Aztán a második félidő közepén, egy perccel az ivószünet előtt, egy védők mögé beívelt labdát a vendégek csatára, Seregély lőtte kapura, Pelikán bravúrral hárított, azonban a kipattanóra érkezett Anka és az üresen maradt kapuba passzolt (0-1). Öt percig örülhettek csak a látogatók, mert a frissen beállt Carlos futott le a védőjét a bal oldalon, majd egy cselt követően Torbavecz elé visszagurított, aki 12 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (1-1). Csorba es Carlos beállítása jó húzásnak bizonyult, sebességüket kamatoztatva a két szélen feljavultak a hazaiak es többször is a védők mögé kerültek. A tabella negyedik helyezettje újfent közel járt a vezetéshez a 75. percben, amikor Seregély 18 méterröl nagyon szépen tekert a hosszú sarok irányába, de a léc kisegítette a vendéglátókat. Nem sokkal később újra a vendég portás nyert párharcot Ballával szemben, amikor védte a támadó közeli fejesét. A hajrában néhány kisebb kakaskodás, összeszólalkozás borzolta a kedélyeket, de az eredmény már nem változott, így egy nem túl látványos mérkőzésen, igazságos döntetlen született.

SC Hírös-Ép – Orgovány KSE 1-1 (0-0)
SC Hírös-Ép: Pelikán – Kurucsai (Kovrig 51.), Dunai (Csorba 70.), Torbavecz, Dócs, Balla, Mojzes, Kürtösi (Dos Reis Teixeira N. Carlos 65.), Horváth (Hajda 70.), Sallai, Gudmon
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Orgovány KSE: Faragó – Panyik, Lóczi, Tóth, Seregély, Nagysolymosi, Péli (Tapodi 40.), Anka, Undor, Rádi, Tapodi (Szeibert 65.)
gsz: Torbavecz (70.), illetve Anka (65.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…