Felnőtt futball

Első Megyei II. osztályú szezonjában az 5. helyen végzett az SC Hírös-Ép felnőtt együttese!

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

A szezon utolsó mérkőzése előtt egy kérdés marad hátra, hogy csapatunk megtudja-e őrizni 5. pozícióját a Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoportjának tabelláján. A szombati felhőszakadás miatt, ezúttal a Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján került megrendezésre a mérkőzés. Ez nem volt jó ómen a hírös városi csapatnak, mivel a tavaszi szezon során nem sikerült még a műfüvesen otthon tartani a 3 pontot. Ezúttal a Helvéciai SE volt az ellenfél, akik felett az ősszel 3 gólos győzelmet aratott csapatunk. Az első félidőben kisebb helyzetekig jutottak Dócsék, majd a 37. percben Tóth fejezet be higgadtan egy akciót (1-0) ezzel vezetéshez juttatva csapatunkat. A második félidő elején egy vártlan távoli lövéssel Dobosi egalizálta az eredményt (1-1). Ezt követően Lantosék sorra dolgozták ki a kisebb, nagyobb helyzeteket ám a befejezésben rendre hibacsúszott. Ekkor érkezett a hidegzuhany, ugyanis Dobosi egy távoli szabadrúgáshoz állt oda, majd a délután folyamán 2. alkalommal is megzörgette a hálót (1-2). A folytatásban további hazai helyzetek következtek csak az a gól nem akart összejönni. Így vereséggel zártuk a szezont, de ez sem befolyásolta a tabellán elfoglat 5. helyünket.

A mérkőzés után sor került egy rövid évzáróra is, melyen 3 díj került kiosztásra a csapat tagjai között.

Az ,,Év felfedezettje" Laczkó Dávid lett, aki a pályán és pályán kívül is színes egyénisége volt a csapatnak!

A 2017-2018-as szezonban a csapat ,,Gólkirálya" a 30 gólos Lantos Henrik lett, aki bebizonyította, hogy még mindig a megye egyik legjobb góllövője!

Az SC Hírös-Ép Egyesület 1. megyi II. osztályú szezonjában a ,,Legjobb játékos" Dócs Dániel volt, aki ez egész szezon során vezére volt a csapatnak.

Végül, de nem utolsósorban köszönjük a szurkolóknak, támogatóinknak, szponzorainknak, hogy az idény során mellettünk álltak, bíztatták, támogatták a csapatot! Bízunk benne ez a kapcsolat a jövőben csak szorosabbra fonódik és a következő idényben még előkelőbb helyen tudunk végezni a tabellán.

A holnapi naptól egy hosszabb nyáriszünet veszi kezdetét, majd július közepén elkezdődik a felkészülés, hogy az augusztus elején kezdődő Magyar Kupa mérkőzéseire már készen álljon a csapat.

Hajrá HÍrös-Ép!

 

 

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…