Felnőtt futball

A tavasz legjobban várt mérkőzése következik

pelikan,kurucsai,megyei

Az idei szezon legnagyobb rangadójara készül hazai pályán az SC Hírös-Ép, a Műkertvárosi Sportcentrumban fogadja a tabella élén álló Solt együttesét. Az őszi fordulóban súlyos vereséget szenvedtek a kecskemétiek, Balaskó mesterhármasa és Král duplája alakította ki az 5-0-ás végeredményt. Van tehát miért visszavágni a legfőbb riválisuknak, nem mellékesen pedig egy győzelemmel karnyújtásnyi közelségbe kerülhet a feljutás. A csapat tavasszal nyújtott teljesítménye mindenképpen bizakodásra adhat okot, de nyilvánvalóan minden csapatrészben felül kell múlni ellenlábasukat.

A két együttes hálóőreit kérdeztük, hogyan is készülnek a hétvégi rangadóra:

Gyenes Tamás: Nem készülünk máshogy, mint bármelyik másik mérkőzésünkre. Persze már a múlt héten is szóba került a kecskeméti meccs, és megbeszéltük, hogy nyernünk kell, függetlenül attól, hogy a végelszámolásnál ki vállalja el a feljebb való szereplést. Nagyon várom a rangadót, hiszen csak egy olyan egyesület ellen fogok játszani, ahol három és fél évet edzősködtem, illetve gyerekként is ott kezdtem el focizni. Szinte mindenkit ismerek, jó barátaim játszanak a gárdában, és a szurkolótáborban is sok ismerőssel fogok találkozni. A vasárnapi találkozón kezdőként fogok pályára lépni, remélem sikerül a védelemnek Balla játékát semlegesíteni, jó kis párharc lesz, remélem mi fogunk kijönni győztesen.

Pelikán István: Ez a mérkőzés egy plusz motiváció, mivel komoly téttel bír, hiszen megszeretnénk nyerni a bajnokságot, és szándékunkban áll feljutni a Megyei II. osztályba. Az edzés tempója és dinamikája is sokkal magasabb, mint más mérkőzések előtt. Van bennünk egy bizonyítása vágy is, szeretnénk a tavalyi félévben elszenvedett 5-0-s vereségünket a hétvégi játékunkkal kijavítani. Szeretnénk egy olyan eredményt elérni, ami számunkra sokkal kedvezőbb. Reméljük a kilátogató nézőknek is meg tudjuk majd mutatni, hogy mire is képes ez a csapat.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…