Felnőtt futball

A bajnokaspiránst győztük le

kovrig,megyei

Izgalmas végjáték döntött a három pont sorsáról.

A megszokottnál kisebb pályán léptek pályára a csapatok, ami egyértelműen a kecskemétieknek volt szokatlan. Gyorsan sikerült az alkalmazkodás, hiszen egy kombinatív játékban Maczelka került gólhelyzetbe, amit találatra is váltott. Még az első félidőben sikerült az egyenlítés a hazaiaknak egy védelmi hibát követően.

A folytatásban ismét a vendégek szerezték meg a vezetést, a hálóőr hibáját használta ki szemfülesen Maczelka. A kerekegyháziaknak sikerült másodszor is kiegyenlíteniük, egy kapusról kipattanó labdát értékesített a hazaiak centere. Kovrig alakulata tovább folytatta az ostromot, Sallai került gólhelyzetbe, amiben megakadályozták, így jogosan ítélték meg a büntetőt a hírös városiak javára, melyet Maczelka higgadtan értékesített. A hosszabbítás is tartogatott izgalmakat a publikumnak, a játékvezető egy véleményes tizenegyest ítélt meg a Kerekegyháza javára, melyet a kecskeméti portás magabiztosan hárított, így be is állt a végeredmény.

Kovrig Ákos értékelése:
"Az elvárások beigazolódtak, a kilátogató nézők egy szuperrangadót láthattak. Jó iramot diktált mind a két együttes. A héten megbeszéltek szerint tudtunk játszani, mindenki betartotta a taktikai utasításokat, ez is sokban hozzájárult ahhoz, hogy mi hagyjuk egy győztesként a pályát. A fiúk csapatként funkcionáltak, tudták pótolni a hiányzó embereinket. Szeretnék gratulálni a csapatomnak, ismét sikerült megugraniuk egy szintét. Folytatjuk tovább a munkát, hiszen jövő héten ismét egy erős ellenfél látogat a Műkertvárosba, a Kunszállás gárdáját fogadjuk, akik szintén az élmezőnyben jeleskednek. Köszönjük a baráti a vendéglátást a kerekegyháziaknak, további sok sikert a folytatásban!"

Kerekegyházi SE – SC Hírös-Ép 2-3 (1-1)
Kerekegyházi SE: Házi – Szakál, Toók (Gazdag 79.), Virág, Gogolák, Nagy, Kis, Malik, Arian, Bodonkay (Sahin-Tóth 46.), Gáspár
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka, Szécsényi (Sallai 62.), Ronkó (Horváth V. 83.), Varga, Tóth (Kövecs 87.), Torbavecz, Botos, Horváth T.
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Gogolák (27,. 59.), illetve Maczelka (16., 48., 66.)
sárga lap: - ,illetve Sallai (67.), Borbély (59.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…