Felnőtt futball

Nem sikerült meglepetést okozni Solton

A kezdeti tapogatózó játék után a 8. percben Balaskó húsz méteres szabadrúgásából védhetetlenül vágódott a labda a kapu jobb oldalába, ezzel a soltiak megszerezték a vezetést (1-0). Ez követően a hazaiak meghatározó játékosa, Balaskó újabb két találatával három gólra növelte csapatának előnyét (3-0). Szórványos ellentámadásokat vezetett az SC Hírös-Ép gárdája, de a két adódó helyzetet nem tudta gólra váltani. Komoly védekezési hibák adódtak a hírös városi oldalon az első játékrészben, amely nagyban elősegítette a 4-0-s félidei eredmény kialakulását.
A folytatásban a vendégcsapat mezőnyfölényt tudott kialakítani, de lehetőségeiket sorra elhibázták. A kecskeméti fiatal cserejátékosok Kökény és Szabó lendületet és szervezettebb játékot hoztak a pályára, ám ez sem volt elegendő, hogy szépítsenek az eredményen. A 65. percben Král kapáslövésével megszületett 5. solti találat (5-0), az eredmény azonban a későbbiekben nem változott.


Solti FC – SC Hírös-Ép 5-0 (4-0)
Solti FC: Dávid – Orosz (Sallai 83.), Szabó, Nagy, Takács, Pandur, Kirchner (Korsós 86.), Král (Balla 70.), Balaskó, Merk, Gutman (Dascal 46.)
Technikai vezető: Szabó Gyula
SC Hírös-Ép: Koós – Horváth, Marton (Arató 22., majd Szabó 46.), Hajda Á., Gudmon (Kökény 70.), Dunai, Hajda T., Torbavecz, Kis, Visinka, Dos Reis T. Carlos
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Balaskó (8., 17., 23.), Král (43., 65.)
sárga lap: Takács (85.), illetve Visinka (42.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…