Felnőtt futball

Megállíthatatlan tavasszal felnőtt együttesünk!

hirosep,felnőtt,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Zsinórban 5. mérkőzését nyerte meg felnőtt csapat, ezzel tavasszal még makulátlan mérleggel rendelkezik. Újabb hazai sikerünknek köszönhetően 2. helyen vagyunk a tabellán, mindössze egy ponttal lemaradva az éllovas KHTK II. csapatától, akik egy mérkőzéssel többet játszottak. 

Kitl Zoltán játékosedző

,,Nem volt egy sima hazai mérkőzés, végig nyomtunk, de a helyzeteinket nagyon rossz százalékban használtuk ki. Kissé görcsösen futballoztunk, de a mezőnyfölényünk a 80. percben meghozta a gyümölcsét. A bajnokság közepén vagyunk,  jól kezdtünk, ez volt zsinórban az ötödik győzelmünk, de nem szabad terhet tenni saját magunkra. Ha élvezzük a hátralévő mérkőzések minden egyes percét és felszabadultan focizunk, akkor a tabellán elfoglalt helyezésünktől függetlenül egy nagyon szép szezont zárhatunk. Mivel a tabella elején vagyunk, minden csapat ellenünk akarja a legjobb arcát mutatni, így nekünk is koncentráltabbnak kell lennünk. Mi kaptuk a bajnokságban a legkevesebb gólt, így az külön öröm számomra, hogy ismét le tudtunk hozni kapott gól nélkül egy mérkőzést. Érzésem szerint ebben lehet a sikereink titka. Nagyon fontos a formaidőzítés, nem a legszebb és legjobb játékkal, de tudtunk nyerni és ez a legfontosabb. Ha saját magunkra koncentrálunk és kellő alázattal dolgozunk tovább, jönni fognak a gólok, a felszabadult és élvezhető szép játékunk is. Tudom mire képes ez a csapat, hiszek a játékosokban és tudom, hogy ettől sokkal többre is képesek vagyunk!"
 

Megyei II. Észak, 19. forduló
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - Tiszaalpári SE 2-0

A csapat tagjai: Hajnal Donát - Horváth Tamás, Dr. Kövecs Máté, Forgó János, Kiss Benedek, Tábi Attila, Háry Péter, Dani Tamás, Laczkó Dávid, Parázs Benedek, Lantos Henrik

cserék: Pusztai Gábor, Sallai Zoltán, Kitl Zoltán, Rékasy Zoltán, Ronkó Zsolt

Gól: Ronkó, Háry

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…