U9-es korosztályunk Nemzetközi tornán vett rész Egerben

IV. Agriapipe Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó tornán szerepelt U9-es korosztályunk 2011 november 26-27.-én Egerben.


Szombaton a négy csapatos csoportból három győzelemmel jutottunk tovább, imponáló 12-1-es gólkülönbséggel. Gyönyörű gólokat szerezve, folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfeleinket. A kitűzött cél, hogy a felsőházba a legjobb nyolc közé jussunk sikerült.

 

Vasárnap a Körcsarnokban reggel a Kassa ellen játszottunk az elődöntőbe jutásért, ahol 1-0-ra nyertünk egy ismeretlen csapat ellen. Több góllal is legyőzhettünk volna ellenfelünket, ha jobban koncentrálunk. 

 

A négy között a torna egyik legerősebb csapata ellen kellett kivívni a  döntőbe jutást. A Görög Focisuli ellen 1-0-ra vezettünk 16 percig, sajnos ekkor egy szerencsétlen gólt kaptunk, két perc volt hátra az eredmény már nem változott. Így büntetőrúgások következtek, a három - három büntetőből mindkét csapat kihagyta az utolsót. A negyedik körben mi kihagytuk ellenfelünk berúgta maga büntetőjét, ezért a harmadik helyért játszhattunk az utolsó mérkőzésünkön. Sajnos a döntőbe jutásért játszott  meccsen a szerencse nem volt mellettünk, két perccel a vége előtt szerencsétlen gólt kaptunk, a büntetőknél pedig nem koncentráltunk. Az ellenfél a mérkőzés után azt mondta, hogy a legerősebb csapattal játszott. Ami elismerő a későbbi torna győztes csapattól.

 

A harmadik helyért a Szolnoki MÁV csapata volt az ellenfél. Fáradtan, csalódottan játszva 1-0-ra elveszítettünk a mérkőzést. Ellentétben a többi mérkőzéssel, sajnos néhány kapura lövésünk volt csak, ezeket az ellenfél kapusa nagy bravúrral védte. Így a negyedik helyet szeretünk meg a tizenhat csapatból, 14 -3-as gólkülönbséggel, ami szép eredmény. 

 

Tornán a következő játékosok szerepelnek:

Balasa Ádám, Jánosi Roland, Kotroczó Péter, Rózsa Boldizsár, Szujó Attila, Gazdag Vajk, Csúri Dájmond, Bali Levente, Bablinszki Barnabás, Cseh Balázs.

 

Gratulálok a csapatnak a jó játékhoz!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!