U9 - Agrow Kupa Szombathely!

Rangos tornára kaptunk meghívást Szombathelyre az Illés Akadémiától. A szezonban ez volt az utolsó torna. Komoly mezőnyben az első fél nagypályás 6+1-es tornánkra készülhettünk. Így nagy volt z izgalom a gyerekek részéről, a szülők edzők részéről pedig a várakozás, hogy mit is fogunk ma látni a fiúktól. 

 

A csoportunkban remek játékkal leptük meg ellenfeleinket és néha még magunkat is. Minden mérkőzésen fegyelmezetten játszva, nagyot küzdöttek a srácok egymásért.  Így a csoportunkat kapott gól nélkül megnyertük és tovább jutottunk a legjobb 16 csapat közé. Azonban elmondható, hogy minden meccsünk kiélezett volt, nagy csatákat vívtunk, ami kivette az erőnket.

Csoportmérkőzések:

Sc Hirös-Ép – GAK Juniors 1:0

Slaven Belupo – Sc Hirös-Ép 0:3

Ferencváros – Sc Hirös-Ép 0:2

Sc Hirös-Ép – SK Slovan Brat. 2:0  

 

 

A továbblépésért egy Cseh csapattal játszottunk, jobbak voltunk ellenfelünknél, de a fáradtság jele már látszódtak a srácokon.

Nyolcad döntő:

Sc Hirös-Ép – Zbrojovka Brno 2:0

 

Nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk a Videotonnal. A vezetést Ők szerezték meg, egyenlítenünk még sikerült. A meccs további részében az Ő akaratuk érvényesült. Még volt nagy helyzetünk is, ami sajnos kimaradt. Azonban látszott, hogy nagyon elfáradt a csapat és a szív itt már kevés volt. Az utolsó percekben kapott góllal úgy alakult hogy az 5.-8. helyig játszhattunk tovább. A későbbi győztes ejtett ki minket.   

Negyeddöntő:

Videoton – Sc Hirös-Ép 2:1

 

 

Az osztrák Admira ellen játszottunk. A gyerekek már nem voltak olyan motiváltak mint a korábbi mérkőzéseken. Emellett a fáradsággal is meg kellet küzdenünk. Ellenfelünk nem adott esély, így a mérkőzés végén nem maradt más gratulálhattunk Nekik.  

Helyosztó 5-8. hely:

 Sc Hirös-Ép – Admira Wacker 2:5

 

 

Az utolsó mérkőzésünk is hasonló mederben zajlott. Itt is az Osztrák csapat győzött jó játékkal.

Helyosztó :7-8. hely

 Sc Hirös-Ép – Sturm Graz 1:4

 

 

A tornát a 8. helyen zártuk. Ami a mezőnyt és a helyezéseket megnézve, nagyon biztató és igazolja, hogy jó úton járunk. Azonban látni kell, hogy ezek a csapatok hétről hétre ilyen tornákon szerepelnek. Ami nekünk még szokni kell. Minden mérkőzés nagyon szoros és kiélezett volt, egy pillanatig sem lehetett pihenni. Ez látszódott is, az erőnket felőrölte és így a torna végére már nem maradt bennünk annyi, ami kell ilyen csapatok ellen. Kicsit hasonló a helyzet mint a Magyar válogatott Eb szereplésénél tapasztaltunk. Az első 6+1-es tornánkon kiválóan helyt álltunk. Ezt kell tovább vinnünk és reméljük visszatérhetünk még, mert ilyen csapatokkal ritkán találkozunk.

    

 

A torna végeredménye:

1.  Videoton FC

2.  Lurkó-Illés-Haladás

3.  SC Sopron

4.  FK Austria Wien

5.  FC Admira Wacker

6.  MTK Mészöly Budapest

7.  SK Sturm Graz

8.  Sc Hirös-Ép

9.  Ferencváros

10. Győri ETO 1

11. Vasas Kubala AKA

12. Slovan Bratislava

13. Pécsi MFC

14. FC Zbrojovka Brno

15.  GAK Juniors

16.  JAZ GU Süd

17.  Haladás VSE

18.  HNK Gorica

19.  Dorog

20.  NK Slaven Belupo

 

Játékosok: Zoboki Krisztián,  Lehotai Ákos, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Szabó Benedek, Lőrinc Marcell, Gyenes Róbert, Hegyi Alexander

 

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!