U7 Székesfehérváron szerepeltünk!

XI. Főnix kupán vettünk részt december 9-n. Székesfehérváron még nem jártunk, ezért örömmel fogadtuk el a meghívást. A torna rendkívül magas színvonalú volt. Ideális körülmények között került megrendezésre. Kettő darab kézilabda méretű, fedett műfüves pályán zajlott a küzdelem. Nyolc csapat kapott meghívást. A hirtelen jött havazás miatt a Bene Football Akadémia(Kaposvár) nem tudott eljönni. 

A hét csapat körmérkőzéssel döntötte el a kupa sorsát. A játék idő 1X 15 perc volt, palánkos pályán 3m X 80 cm kapukra.

Első mérkőzésünket a II. kerület ellen játszottuk. Végig küzdelmes és hajtós meccsen győztünk 2:1-re. Kiváló kezdés! Joggal bízhattunk a sikeres folytatásban.

A második ellenfelünk gyorsan helyre billentette az önbizalmunkat. Az összes hibánkat kihasználva 4:0-ra győzött le a Rákosmenti KSK.

A fiúkon érezhető volt, hogy ez a vereség megzavarta őket. Beszélgettünk, hogy mi kell ahhoz, hogy a következő akadályt sikerrel ugorjuk át.

A BVSC ellen olyan lendülettel és becsvággyal kezdtek a srácok, hogy pillanatok alatt három gólos előnyt értünk el. Sajnos a meccs a végső sípszóig tart. Ezt mi nem vettük figyelembe és korán kezdtünk el kényelmesen játszani. A vége az lett, hogy 4:3-ra kikaptunk.

Bosszantó volt!

A következő feladat sem ígérkezett könnyűnek. A Mészöly FS. csapata várt ránk. Csalódottan léptünk pályára és bennünk volt még az az elkerülhető vereség.

A meccs elején gyorsan két gólos hátrányba kerültünk. Ekkor a srácok elővették a Hirös-ép-s szívüket és döntetlenre mentették a találkozót.

Ezzel a döntetlennel elvesztettük az esélyét az érem szerzésnek. A tisztes helytállás viszont fontos minden gyermek számára aki egyesületi mezünket magára húzza.

A srácok ebben partnerek voltak és egy ki-ki meccset játszottak a Főnix Gold FC. ellen. Sajnos 4:3 -s vereség lett a vége, de jelzés értékű volt a vastaps mind a kettő csapat számára.

Utolsó ellenfelünk a nagy hagyományokkal rendelkező Győri ETO csapata volt. A tét nem volt kicsi, hiszen a végső helyezésekről döntött. Nagyon büszke voltam a fiúkra, akik parádés játékkal 5:1-re diadalmaskodtak.

Ezzel a győzelemmel az ötödik helyezést értük el.

Természetesen lehet fanyalogni. A gyerekek is ezt tették, hiszen ők érmekért jöttek. A torna tökéletes tükör volt mindenki számára.

A gyerekeknek megmutatta, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen egy csapat. Egyénileg mennyit kell még gyakorolni, hogy te is örömödet találd egy egy mozdulatodban. Azt is megtapasztalhatták, hogy akarattal és elszántsággal a vesztes helyzetből is lehet győztesnek lenni.

A szülőknek kiváló kontroll volt, hogy hol tart gyermekük. Esetleg melyik területen tudják ők segíteni a fejlődésüket.

Sportszerű szurkolásukkal segítették a srácokat, akikre joggal lehettek büszkék!

 

A csapat tagjai: Jelen Bence, Sallai Dániel, Ruzsa Marci, Visinka Valentin, Pintér Marci, Fleig Áron, Kárpáti Ákos, Hajnal Norbi

Edzők: Koós Károly, Pelikán István

 

V

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!