U7 I. Bravúros kupa győzelem!

Meghívást kaptunk Röszkére, ahol a Rendőr TE rendezett tizennyolc csapat számára tornát. Erre a kupára négy fiúval közösen mentünk el. Ennek több oka is volt. Az egyik, hogy 3:3 elleni játék miatt ketté lett osztva a csoport. A másik, hogy nem akartuk a fiúkat egész hétvégére leterhelni. A szombati kupa győzelem híre kellő lendületet adott a vasárnapi meccsekre készülő srácoknak. 

Izgatottan készültek az első mérkőzésre. Makó III. csapata ellen kezdtük a tornát. Ellenfelünk ismeretlen volt számunkra. A meccs elején kiderült, hogy mi vagyunk az ügyesebbek. Góljaink magabiztossá tették a győzelmet. 5:0-s siker jelezte, nem vagyunk esélytelenek ma sem.

DAFC ellen folytattuk. Ha nehezen is de 2:1 arányban jobbnak bizonyultunk náluk. Kicsit könnyebb meccsre számítottunk, de ezért szép játék a foci.

KÉSZ FA. I. ellen már a harmadik meccs következett. A 4:0-s győzelem önmagáért beszélt. Ezen a találkozón lehetett érezni először, hogy a fiúk élvezik a játékot. Elhitték, hogy képesek cselezni, passzolni, góltlőni úgy, hogy az ellenfeleink nem tudták ezeket a megoldásokat megakadályozni.

Tisza Volán elleni 4:2 -s győzelem után izgatottan számolgattuk. Ki lehet még veszélyes ránk?

Csalódottan vettük tudomásul, hogy az SZVSE. Velük még nem is játszottunk!

A mérkőzésen óriási csatában 2:1- re legyőztük őket. Ezzel már tuti éremért küzdhetünk tovább.

Itt is hármas döntő volt.

Makó ellen kezdtünk. Hihetetlenül izgalmas meccsen 3:2-re diadalmaskodtunk. A Rendőr TE is legyőzte őket. Ezért az utolsó meccs egyben a torna döntőjét is jelentette.

Nekünk csak a győzelem jelenthette a sikert. Olyan izgalmakat éltünk át, hogy szinte leírni sem lehet. Mind a kettő oldalon sok-sok helyzet maradt ki, csak 1-1 gól esett. Aztán a vége előtt fél perccel sikerült berúgnunk a torna győzelmet jelentő gólunkat.

Hihetetlen volt az öröm. A srácok alaposan megdolgoztak a nem mindennapi kupáért. A csapatból Hajnal Norbi teljesítményét jutalmazták külön. A torna válogatottjába választották be, jogosan.Kiemelkedett ezen a napon. Harcossága, góljai lendületbe hozta a csapattársait is.

A többiek is nagyot fociztak. Kárpáti Ákos higgadt játéka és okos megoldásai stabilitást adott a csapatnak.

Szabados Levi a fontos gólok mestere. Bátorságával nagyobb fiúkat is megtréfált.

Visinka Valentin pontos gólpasszai kihagyhatatlan helyzetbe hozta a támadóinkat.

Gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok, emlékezetes sikert értetek el. Reméljük lendületet ad nektek a folytatáshoz .

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!