U7 - Uttasy Dénes Emléktorna Eger

 Örömmel fogadtuk el az Egri Egyesület meghívását a tornára. Ígéretüket betartva komoly múlttal és jó utánpótlással rendelkező csapatokkal sikerült megrendezni a tornákat. Az első napon a 2008-asokkal a második napon a 2007-esekkel folytatódtak a küzdelmek. Szombaton a reggeli induláskor már látszódott nem lesz „felhőtlen” a napunk. A labda mellett az eső is egész nap a játék része volt, tíz perc eső után tíz perc szünet következett. Így egész nap az ellenfelek mellett az esővel is meg kellett küzdenünk.

 

Tornán szereplő csapatok:

1. PÁLYA:DOBÓ ISTVÁN CSOPORT

Egri Sportcentrum SE I

DVTK

ANGYALFÖLDI SI

FTC

DOROGI FC2.PÁLYA:GÁRDONYI GÉZA CSOPORT

Egri Sportcentrum SE II

VASAS

MTK-MFS

NYÍRSULI NY.HÁZA

SC HIRÖS-ÉP KECSKEMÉT


Az útépítések miatt a mérkőzésünk előtt néhány perccel érkeztünk meg. Nem volt idő kinyújtóztatni a lábakat a hosszú út után. Már kezdődtek is a csoportmeccsek. Ez meg is látszott az első meccsen.

 


Csoportmérkőzések:

MTK-MFS - SC HÍRÖS-ÉP 3 - 3

Egri Sportcentrum SE II - SC HÍRÖS-ÉP 1 - 6

NYÍRSULI NY.HÁZA - SC HÍRÖS-ÉP 1 - 3

VASAS.. - SC HÍRÖS-ÉP 1 - 9

 

Nehezen indult a torna, ellenfelünk remek csapat nagy csatákat vívtunk már a múltban is. Döntetlen még nem született, határozottabb védekezéssel nyerhettünk volna. Ezután viszont belendültek a gyerekek. Szépen játszottunk, az egyéni játékban nagyon erősek voltunk. Nagyon sok cselt láttunk a gyerekektől, ami nagyon fontos lesz a későbbiekben is. A védekezésben pedig meccsről meccsre fejlődtünk. Egyre bátrabban mentünk bele a párharcokba, még a jobb fizikumú ellenfelekkel szemben is. Magabiztosan nyertük a meccseket az esőben. A csoportban 100%-os eredménnyel léptünk tovább a legjobb négy közé.Elődöntő:

DOROGI FC - SC HÍRÖS-ÉP 1 - 3

Jól szervezett ellenfelünk, nem tudott kifogni rajtunk. Sok helyzetet alakítottunk ki amiből hármat értékesítettünk. Csak egy szépítő találatot tudott szerezni az ellenfél. Nagy önbizalommal várhattuk a döntőt, ahol a csoportellenfelünkkel a Nyíregyházi srácokkal találkoztunk ismét.


A szervezők érdekesebbé tették a tornát. Minden helyosztó mérkőzés után, oklevelet kapott mindkét csapat legjobb teljesítményt nyújtó játékosa.

 

Elődöntő játékosa SC Hirös-ÉP oklevél: Hajnal Viktor

 

 

Döntő:

 

NYÍRSULI NY.HÁZA - SC HÍRÖS-ÉP 1 – 7

 

Bíztunk benne, hogy a csoportmérkőzésen aratott győzelmet meg tudjuk ismételni. Azonban a gyerekek ezt nagyon felülmúlták. Sokkal hatékonyabban játszottunk mint a csoportban. Fizikálisan erősebb ellenfelünket mind támadásban mind védekezésben felülmúltuk. Remekül használtuk ki a helyzeteinket, nagy arányú győzelemmel zártuk a döntőt. 

Érdemes volt ilyen messzire elutazni. Nagyon jó csapatokkal mérkőzhettek meg a gyerekek. Akikkel szemben remekül helytálltak. Megmutatták tudták mutatni, hogy hol is tartanak most a felkészülésben. Nagyon éretten fociztak, védekezésben taktikusak voltak, támadásban sokszor keresték a társukat.

A korosztály másik fele a Abonyban szerepelt. Így mindenki sok játéklehetőséget kaphatott, ami elengedhetetlen a fejlődéshez. 

Az első helyezett csapat kapott egy nagy focilabdát csokiból, ezt a pénteki edzés után jóízűen elfogyasztották a gyerekek.

Látva a csapat játékát, a szervezők már most jelezték jövőre is várnak minket, akár két csapattal is. Szeretnék még színvonalasabbá és szakmailag is még erősebbé tenni a tornát. Sok sikert kívánunk ezúton is Nekik!

 

Tornán szereplő játékosok: Nagy Ákos, Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Szabó Roland

 

Torna Gólkirály: Hajnal Viktor

 

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!