U14 Futsal csapat!

XI. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNA

 

2014.01.25-én szombaton a 2000-es születésű játékosokkal Szolnokon vettünk részt a XI. KOLLÁTH BÉLA EMLÉKTORNÁN. A tornán 8 csapat vett részt. Sok néző előtt, sok izgalmas és gól gazdag mérkőzéseket játszottak a csapatok.

A csapat tagjai: Váczi Levente, Sallai Bence, Kiss Krisztián, Terbe Botond, Ványi Zoltán, Kelemen Arnold, Pandur Dávid, Szabó Tibor

Mi az ,,A” csoportba kerültünk, ahol a Szanda FS, a Szolnok ,,kék” csapata és a Szajol KLK volt az ellenfelünk.

A mérkőzések előtt a fiúknak elmondtam, hogy azt kérem tőlük, hogy minden ellenfelünket támadjuk le agresszívan és, ha labdát vesztettünk, akkor azonnal támadjanak vissza, illetve ha a labda nálunk van, akkor türelmesen és nyugodtan építsük fel a támadásainkat.

Az első meccsen a Szajol ellen léptünk pályára. A srácok maximálisan betartották az utasításaimat és ennek meg is lett az eredménye. Fölényes győzelmet arattunk ellenfelünk fölött.

Végeredmény: 5-0

Gólszerzők: Sallai Bence, Pandur Dávid (2), Kiss Krisztián, Terbe Botond

A második csoportmeccsünkön a sokkal jobb erőkből álló Szolnok ,,Kék” csapta ellen mérkőztünk meg. A mérkőzést végig mi uraltuk, de sajnos az utolsó passzokba és a befejezésekbe mindig hiba csúszott. A sok kimaradt helyzet meg is bosszulta magát, a Szolnokiak egy támadásból találtak egy gólt, így az egyenlítésért kellett küzdenünk. A fiúk nagyot küzdve bekotorták a gólt és még maradt egy percünk, hogy a győzelemért támadhassunk. A gól meg is született, de a bíró nem adta meg sajnos, mert szerinte már időn túl esett a találat.

Így a végeredmény 1-1 maradt.

Gólszerző: Sallai Bence

Az utolsó csoportmeccsünkre úgy léptünk pályára a Szanda FS. ellen, hogy ha megnyerjük a mérkőzést akkor a csoport első helyén jutunk tovább. Ezen a meccsen viszont semmi sem sikerült. A letámadás sem működött és a koncentrációval is voltak problémák. A mérkőzést szinte végig támadtuk, de minden helyzetünk kimaradt.

A végeredmény 0-0 lett.

Ezzel 5 ponttal a csoport második helyén jutottunk tovább.

A döntőbe jutásért lejátszott mérkőzés előtt kicsit rendeztük a sorainkat és taktikát is váltottunk, mert a mezőny legerősebb ellenfele került szembe velünk. A Szolnok,,Fehér” csapata ellen visszaálltunk zárt védekezésbe és labdaszerzésből szerettünk volna gyors támadásokat vezetni. Sajnos a Szolnok nagy falatnak bizonyult. Nem tudtuk a taktikánkat megvalósítani és beleszaladtunk egy nagyobb vereségbe.

A végeredmény 0-4 lett.

Így a torna harmadik helyéért szállhattunk harcba. Szerencsére a srácok szíve a helyén volt és összekapták magukat a nap utolsó meccsére. Mindenki extra teljesítményt nyújtott. Az a Szolnok ,,Kék” volt az ellenfelünk, akivel már a csoportmeccsek alkalmával megmérkőztünk. A taktikán nem változtattunk. Zárt védekezésből próbáltunk labdát szerezni és gyors támadásokat vezetni. Nagyot küzdve végül sikerült megszerezni a harmadik helyet Sallai Bence bomba góljával.

Végeredmény: 1-0

Gólszerző: Sallai Bence

A harmadik helyen kívül Váczi Levi hazahozhatta a legjobb kapusnak járó különdíjat is. Neki ezért külön gratulálnék! A csapatot is szeretném megdicsérni, mert végig keményen, agresszívan és nagy szívvel  tették azt amit kértem tőlük. Minden meccsen kihajtották magukat és az eredmény nem is volt fontos csak az, hogy játszottak. Összességében pozitívan értékelem a tornán látottakat. Mindenkivel meg voltam elégedve! Gratulálok a fiúknak!

Edző: Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!