U11 - Bács Megyei Futsal Döntő

 Csoportmérkőzések:  

 

SC HÍRÖS-ÉP – KLC-KTE SI 3 : 0

Jól kezdtük a tornát. Egy izgalmas mérkőzésen, bátor játékkal leptük meg ellenfelünket. Labdakihozatalukat már az Ő térfelükön megzavartuk. Így nehezen jutottak el a kapunkig. Támadásaink veszélyesek voltak, sok gólhelyzetet dolgoztunk ki. Amikből szép gólokat szereztünk. Magabiztos győzelem volt, nagy lendületet adott ez az egész napra.

 

Kiskőrös - SC HÍRÖS-ÉP 1 : 0

Ellenfelünk beállt védekezni a saját térfelére. Nem erőltették a támadásokat. Arra vártak, hogy hibázzunk hátul. Mi birtokoltuk a labdát, de nem tudtunk a zárt védekezés miatt tiszta helyzeteket teremteni. Azonban több helyzetünk is volt. Nem használtuk ki ezeket. Ellenfelünk 1-1 hibánkból próbált gólt szerezni. Ez sajnos sikerült is neki, egy szerencsés találattal. Mi azonban nem adtuk fel és nyomtunk tovább. Ezen a meccsen azonban nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél. Nem tudtunk gólt szerezni, pedig számos lehetőségünk volt rá. Jobban játszottunk,de nem volt elég mozgás és nem találtuk igazán az ellenszerét a visszaállt védekezésnek. Marad az egygólos vereség, helyzetek alapján 4-5 góllal minimum nyerni kellett volna. Szomorúak voltak a srácok, de jókor jött a vereség!    

 

Kunszállás - SC HÍRÖS-ÉP 0 : 8

Kunszállási srácok gyengébb játékerőt képviseltek. Azonban nem álltak be Védekezni próbáltak játszani. Nagyon Sok tàmadàst építettünk. Gyorsan és jól jàtszottunk. Helyzeteinket kihasználva nagy arànyú győzelem lettalett a vége.

 

SC HÍRÖS-ÉP – Bácsalmás 10 : 0

Utolsó csoport meccsen sem álltak le a gyerekek. Szinte mindenki rúgott gólt. Az egyoldalú meccset végül tíz góllal zàrtuk.

 

Hat között:

 

SC HÍRÖS-ÉP – Kiskunhalasi Szilárdy 6 : 0

 A torna a legjobb hat között egyenes kieséses szakasszal folytatódott. Itt màr nem lehetett hibàzni. Ezt tudták a sràcok is. Nagy nyomàs alatt tartottàk a Halast. Jöttek is a gólok, amitől egyre felszabadultak a pàlyán. Megérdemelten jutottunk a legjobb hàromba csoportelsőként.

 

Hármas döntő:

Csoportunk erősségét mutatja, hogy azok a csapatok jutottak be a legjobb hàrom közé akikkel màr jàtszottunk.  

 

Kiskőrös - SC HÍRÖS-ÉP 0 : 5

 Vissza kellett vàgni a délelőtti vereség miatt, nagy volt a bizonyítàsa vàgy a sràcokban. Ezért nagy nyomàs alà helyeztük ellenfelünket. Tanultunk a délelőtti hibàinkból. Többet mozogtunkmozogtunk, a felàllt védelem ellen jobban jàrattuk a labdàd. A kérdés csak az volt, hogy helyzeteinkből mikor talàlunk be. Hamar jött az első gól. Ezután màr könnyebben ment a jàték és felszabadultan építették tàmadàsaikat a gyerekek. Jól ment a jàték ezzel jöttek a gólok is! Most kijött a végeredményben ami délelöttI meccsen nem.

 

Kiskőrös - KLC-KTE SI 0 : 5

A szétesett, elfàradt ellenfelét a KTE is öt góllal verte meg. Így az utolsó mérkőzésre maradt a döntés.

 

SC HÍRÖS-ÉP – KLC-KTE SI 6 : 0

Folytatva az egész napos remek teljesítményt. Ezen a meccsen is szépen és kreatívan jàtszottunk. Veszélyes tàmadàsokat építettünk. Szép gólokat szereztünk! Ellenfelünk nem tudott felpörögni. Frissebbek voltunk ezenba mérkőzésen és céltudatosabbak. Ez a végeredményvégeredményben is tükröződött.Nagyszerű jàték volt!

 

Ezen napon Mindenki nagyon nagyot játszott! Magabiztos labdatartàs, Jó megoldàsok, cselek , sok ötletes tàmadàs és szép gólok jellemezték a csapatot. Jó volt làtni ma minden mérkőzést. 

Gratulálunk csapatnak minden tagjának a kiváló teljesítményhez és a szép játékhoz, ötletes játékhoz!

 

A tornán szereplő játékosok:

Szujó Attila, Győrfi Enzó, Csákó Patrik, Gazdag Vajk, Gulyás Tibor, Gulyás Nándor, Bellák Marcell, Banó Noel

Edzők: Pelikán István, Kerpits Ferenc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!