U10 X. Kolláth Béla Emléktorna

 Szolnokon a hagyományos U10  X. Kolláth Béla Emléktornára kapunk meghívást, a rendezőknek köszönhetően két csapattal is nevezhettünk a tornára. Az elözően megadott programhoz képest egy csapat visszalépése miatt változott a beosztás. A hét csapat körmérkőzést játszott egymással.Az első három jutott tovább a nyolc közé.

Két csapattal indultunk a tornán, így a korosztály minden tagja pályára léphetett. Az optimális létszám miatt két 2004-es születésű játékossal volt kiegészítve a II-es csapat. Az egyes csapatban pedig egy 2002 decemberi születésű játékos játszott, amit a torna kiírása lehetővé tett.

 

 Csoportbeosztás:

SC. HÍRÖS-ÉP KECSKEMÉT I.

SC. HÍRÖS-ÉP KECSKEMÉR II.

OROSHÁZI MTK ULE 1913

TISZA VOLÁN SC. II.

TISZA VOLÁN SC I.

KLC-KTE SI KECSKEMÉT II.

KLC-KTE SI I. KECSKEMÉT I.

 

 

 

Csoportmérkőzések :


KLC-KTE SI I.              -  SC. HÍRÖS-ÉP II.                                                2:0

SC. HÍRÖS-ÉP I.           -  KLC-KTE SI II.                                                   4:0 

TISZA VOLÁN SC I.     -  SC. HÍRÖS-ÉP I                                                   0:1

SC. HÍRÖS-ÉP II.         -  OMTK-ULE 1913                                                 2:1

OMTK-ULE 1913          -   SC. HÍRÖS-ÉP I.                                                1:1

TISZA VOLÁN SC II.  -   SC. HÍRÖS-ÉP II.                                               3:0

SC. HÍRÖS-ÉP I.           -  TISZA VOLÁN SC II                                          1:1

SC. HÍRÖS-ÉP II.         -   TISZA VOLÁN SC I.                                          1:0

SC HÍRÖS-ÉP II.          -   KLC-KTE SI II.                                                   2:1

SC. HÍRÖS-ÉP I.           -   KLC-KTE SI I.                                                    1:0

SC. HÍRÖS-ÉP I.           -  SC. HÍRÖS-ÉP II.                                                3:0

 

 Mindkét csapat 115 percet játszott a gyerekek szépen teljesített a csoportban.

 

Az I-es csapat csak két gólt kapott. Sajnos ezeken a mérkőzéseken döntetlen is született, mert egy második góllal nem sikerült magabiztossá tenni a vezetést. A csoportelsőséghez a Szegedi csapatok egymás elleni eredménye is kellett, de elsőként sikerült a legjobb nyolcba bejutni.

A II-es csapat három győzelem mellett, három vereséggel zárta a csoportot. A győztes mérkőzéseken mind nagyon küzdöttek a srácok, aminek meg is lett az eredménye. Azoktól a gyerekektől is szép teljesítményt lehetett látni akik eddig kevesebb tornán vettek részt. Kilenc ponttal sajnos nem jutott a nyolc közé a csapat.

 

8 között:

S.C. HÍRÖS-ÉP I. - GLORIETT SE 0:0 Büntetőkkel: (2:0)                                       


 Kis utazás után, egy másik csarnokban folytatódtak a küzdelmek ahol a csúszós talaj nehézzé tette számunkra is a mérkőzéseket. A budapesti ellenfelünkkel nehéz mérkőzést játszottunk. A gyerekeken a fáradtság jelei látszódtak az egyenes kieséses szakasz összes mérkőzésén. Betegségek miatt csak két csere volt egész nap, ezen a maratoni tornán. Gyengébb játékkal 0-0-s döntetlen született, ahol az ellenfél a büntetőket a kapufára rúgta, így a szerencse nekünk kedvezett mi jutottunk tovább.

 

 

Elődöntő:

 

TISZA VOLÁN S.C. II. - S.C. HÍRÖS-ÉP I.  0:0 Büntetőkkel: (2:0) 

 

A csoportban a Szegedi csapattal 1-1-es döntetlen született. Már jobban játszottunk, de a fáradság érződött a játékon. Sok volt a pontatlanság. Stabilan védekeztünk, a mérkőzésen nem született gól, ismét büntetők döntöttek a döntőbe jutásról. Most ellenfelünknek kedvezett a szerencse Ők berúgtak még mi kihagytuk a saját büntetőinket. Ezért a bronzmérkőzésen kellett pályára lépnünk.

 

Harmadik helyért:

 

DIÓSGYŐRI VTK - S.C. HÍRÖSÉP I. 1:1 Büntetőkkel: (2:3)                                      

 

Nem volt pihenő egyből következett a harmadik helyért a csata. A gyerekek jó játékot mutattak be, az ellenfélen látszódott a fáradtság. Mi irányítottuk a mérkőzést. Több szép támadásunk volt. A vezetést is sikerült megszereznünk. Sajnos a második gólt nem tudtuk megszerezni. Így ahogy a mai napon ismét az utolsó percekben egyenlített az ellenfelünk. Amire már nem tudtunk válaszolni. Ismét büntetők következtek.  Kapusunk egy büntetőt megfogott, a többiek berúgták a saját büntetőjüket, így alakult ki a 3-2-es végeredmény.

 

 A csapat megérdemelten állhatott a dobogó harmadik fokára. Két cserével összesen 175 percet játszottak végig a gyerekek, egy nagyon hosszú tornán.

 

A következő játékosok szerepeltek:

S.C. HÍRÖSÉP I.   :Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Kotroczó Péter, Cseh Balázs, Gazdag Vajk, Jánosi Roland, Győrfi Enzó, Dos Reis Texiera Edmilson

S.C. HÍRÖSÉP II.  : Herceg Adrián, Gulyás Nándor, Bali Levente, Rózsa Boldizsár, Csúri Dájmond, Banó Noel, Bablinszki Banabás, Góbor Bence, Horváth Ákos, Hideg István 


 

 

Gratulálunk mindkét csapatnak a szép teljesítményhez!

 

Edző: Pelikán István

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!