U10-11 - Futsal Megyei Döntő!

Futsal Megyei döntő Jánoshalma! 

 

December közepétől kezdődően, ismét megrendezésre került a Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott Futsal bajnokság az utánpótlás labdarúgók részére. Ennek megyei döntője február utolsó hétvégéjén került megrendezésre, Jánoshalmán. Mi az U11-s korosztályba neveztünk kettő csapattal.

Egyesületünk életében kiemelt szerepe van a teremlabdarúgás e szakágának. Ugyanis úgy 1996 magasságában az Sc. Hirös - Ép egyesület indult először az NB. II.-s felnőtt bajnokságban.

Joggal merülhet fel a kérdés, miért nem volt elég egy csapattal kiállnunk? A válasz igazán egyszerű: a 2006-s korosztály is szerette volna megmértetni magát az idősebbek között, mivel kiváló versenyzési lehetőségnek tartjuk ezt a sorozatot a téli időszakban.

A csoport selejtezőket mindkét csapat sikerrel vívta meg, így a megyéből egyedüli egyesületként, de kettő csapattal jutottunk a legjobb kilenc klub közzé.

Jánoshalmán szeretettel várták a továbbjutottakat és mivel csak a győztes mehet tovább a régiós küzdelmekbe, ezért mindenki komolyan vette ezt a napot. Mi is.

Úgy gondoltuk, erőinket egyesítve álltunk fel az ellenfeleink ellen. Remek döntésnek bizonyult, mert az erősebbik csapatunk a döntőbe jutott.

Ott olyan lendületes, ötletes játékot produkáltak a srácok, hogy sikerült gyorsan felülmúlni ellenfeleiket és eldönteni a mérkőzéseket a javunkra.

Izgatottan várjuk a folytatást, hogy melyik megye bajnokkal kell felvenni a küzdelmet az országos döntőbe jutásért.

A másik csapatunknak az is nagy fegyvertény volt, hogy továbbjutottak. Most megálljt parancsoltak az ellenfelek, de megmutatták, hogy komolyan kell számolni velük, így a tisztes helytállás sikerült. Az első évük volt, ennek ellenére nagyon jó, de változatos meccseket játszottak az idősebbek között. A tapasztalat szerzés volt a lényeg, és, hogy ezen a területen is fejlődjünk. Ez meg is történt.

Jövőre újult erővel vágunk bele. Ők már tudják mi vár rájuk és reményeim szerint a most gyűjtött tapasztalatokat felhasználva ismét sikeres torna elé nézhetünk.

Csak így tovább srácok! Ne feledjétek:

Közülünk senki nem olyan ügyes, mint mi együtt!

 

Megyei Döntő Végeredménye:

I. Sc. Hirös-Ép

II. Baja BLSE

III. Kecskeméti UFC

IV. Kerekegyházi SE

V. Szilády SE Kiskunhalas

VI. Kalocsai Méhecskék SE

VII. Bácsalmás VSE

VIII. Sc. Hirös-ÉP kék

IX. Kiskunfélegyházi KHTK

 

Bajnok csapat:

Gazdag Merse Lulu, Palatinusz Zalán, Rimóczi Norbert, Pesti Balázs, Banó Milán, Bodor Bertold, Krupa Zsolt, Sallai Dániel, Ruzsa Marcell,

A megyei döntős csapat:

Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Szegedi Levente, Lisku Illés, Tóth Ákos, Sebestyén Barnabás, Koós Marcell

Edzők: Hájer Sándor, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!