U-6 U-6 XIII. Kolláth Béla Emléktorna!

                                                               

XIII. Kolláth Béla Emléktorna 

 

Február 28.-án Szandaszőlősön vettünk részt a XIII. Kolláth Béla Emléktornán a legkisebb korosztállyal. A kupán 5 csapat szerepelt, így 4 mérkőzést játszottunk, a Szolnok, a SZEOL, a Monor és a hazai Szandaszőlős csapatai ellen. A mini manók nagyon elfáradtak, hiszen egész nap csere nélkül szerepeltünk. Mindenkinek volt bőven lehetősége, hogy megmutassa, miben is fejlődött az elmúlt pár hétben.

Ez bizony a mai napon nagyon szépen látszódott. Mind a három gyerkőc nagyot lépett előre magához képest és sok ügyes dolgot csináltak a pályán, amit örömmel és csodálkozva néztek a szülők. Mindenki rúgott gólt, aminek külön örültünk. Az látszott, hogy az ellenfeleink még egy kicsit előrébb járnak, mint mi, de ezen nem kell meglepődni, a mi kis csapatunk szinte tegnap alakult. Lelkesek voltak a gyerekek, vidámak, sokat cseleztek, vezették a labdát, megtámadták az ellenfelet és próbáltak minél több lövést blokkolni, valamint minél több gólt szerezni. Jó és élvezetes meccseket játszottunk ellenfeleink ellen, és fel is vettük már velük a versenyt. Persze a fáradtság és a koncentráltság a nap végére kezdett alább hagyni, de ez is csak azt mutatta, hogy mind a hárman mindent beleadtak. A torna végén mosolygós arcok várták az eredményhirdetést, ahol megkapták méltó jutalmukat. Érmeket, egy nagy pizzát és üdítőt, amit fényképezkedés után boldogan fogyasztottak el az öltözőben.

Szeretném őket megdicsérni a teljesítményükért. Nagyot fejlődtek az elmúlt pár hétben. Remélem továbbra is sok edzésre el tudnak jönni és akkor a következő megmérettetés még jobban sikerülhet nekik. Van még min dolgoznunk, de a legfontosabb, hogy kialakuljon a foci iránti szeretetük, amit úgy láttam, hogy egyre nagyobb!

 

Csapat tagjai: Bodor Baldvin, Horváth András, Tovaj Csanád

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!