U-6 II. XVII. Sc. Hirös-Ép Teremtorna

A 2008-as korosztály február 23-án a hazai rendezésű XVII. SC Hirös-Ép tornán vett részt. A srácok nagyon várták már a vasárnapot, hiszen utoljára tavaly év végén vettek részt versenyen. 

A gyerekek nagy kedvvel és szívvel léptek pályára minden meccsükön, és amit a torna elején megbeszéltünk, azt igyekeztek betartani. Azt kértem tőlük, hogy élvezzék a játékot, ne idegeskedjenek és legyenek felszabadultak, cselezzenek sokat és lőjenek minél több gólt!

A torna 4 csapat részvételével zajlott, mert a Szeged szombaton sajnos visszamondta a szereplést. Így a mieink, a Kiskunmajsa, a Szanda FS és a Szilády RFC ellen léptek pályára.

Az első meccsen a Kiskunmajsa volt az ellenfelünk. Végig kiegyenlített játék volt, mind a két csapatnak adódtak lehetőségei, de az utolsó pillanatban a játékosok mindig menteni tudtak. Kicsit megilletődöttek voltak a srácok, de szerencsére Hajnal Viktor két gyors góllal a vége előtt nem sokkal eldöntötte a mérkőzést, így még hátul egy kis figyelmetlenség is belefért.                                    

SCHirös-ép – Kiskunmajsa: 2-1

Gólszerző: Hajnal Viktor(2)

A második meccsen a Szanda FS ellen játszottunk. Szerencsére a fiúk ott folytatták, ahol az előző meccsen abba hagyták. Végig uralva a mérkőzést szép és magabiztos játékkal, Gajdos Márk vezérletével győztünk. Ezen a meccsen is végig felszabadultak voltak a srácok és a hármas sípszóig küzdöttek és hajtottak.

SC Hirös-Ép- Szanda FS 3-1

Gólszerzők: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Gajdos Márk

A harmadik és egyben utolsó meccsünkön a Szilády RFC csapatával találkoztunk. A srácok tudták, hogy ha megnyerik a meccset, akkor az első helyezést szerzik meg. Így is léptek pályára és az ellenfélnek esélyt sem adva, magabiztos játékkal végi fölényben játszva megnyerték a meccset.

SC Hirös-Ép-Szilády RFC 4-0

Gólszerzők: Gajdos Márk (2), Hajnal Viktor (2)

 

A torna végeredménye: 1. SC Hirös-ÉP, 2. Kiskunmajsa, 3. Szanda FS, 4. SziládyFc

A csapat tagjai: Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Szabó Roland

Edző: Gyenes Tamás

A torna válogatottjába beválasztották Gajdos Márkot is!

Gratulálok a csapat minden tagjának. Mindenkivel nagyon meg voltam elégedve. Mindegyik srác hozzátett a sikerhez és az volt a legörömtelibb, hogy végig mosolygós vidám gyerekeket láttam a pályán, bármelyik csapatról is legyen szó. Remélem a nyáron már több csapat részvételével fogjuk tudni megrendezni a tornát.

A következő megmérettetés a srácokra március 9-én Rákóczifalván vár.

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!