Nyári Focitábor 2015!

Sc. Hirös-Ép foci tábor 2015!

 

 

Végre elérkezett a gyerekek által már oly régen várt nyári szünet. Tehát itt az ideje a táborozásnak.

Ebben az évben is megrendeztük a nyári táborunkat. Tettük ezt azért, mert a tavalyi jól sikerült hetek után most is igényelték a legények. Július 29-től várta a gyermekeket a már jól ismert, megszokott környezet a GAMF sportpályáján.

Az első hét után elmondhatjuk, hogy most sem adtuk alább az előző évinél. Sőt!

Hétfő reggel, hét korosztályból, négy edző kíséretében, 49 tettre kész, izgő-mozgó gyermek várta az előtte álló feladatokat, izgalmas kalandokat. Találgatták, hogy a hét mit rejtegethet számukra. Igyekeztünk minél több és gazdagabb élményhez juttatni a gyerekeket.

Az első izgalmas program, hétfő délután már várt is rájuk. Meglepetés kiránduláson vettek részt a kis táborozók. Dabasra utaztunk, ahol vendégszerepelt a Barcelona U12-s korosztálya, közöttük egy magyar fiúval.

A KTE is a meghívott csapatok között volt és a külön pikantériáját az adta a dolognak, hogy többen közülük az Sc. Hirös – Ép-n nevelkedtek.

 

A többi napokon az edzések és a játékok kaptak nagy hangsúlyt. Kipróbálhatták a srácok a lövő sebesség mérését, a rugófalat és a kézműves foglalkozás keretében próbára tehették kezük ügyességét is.

Mégis a hét slágere a strand volt, ahol a mögöttünk lévő meleg napok után kellően felfrissültünk.

Szinte újjá születtünk a következő napra. Ez a kis plusz töltet kellett is, mert a tábor zárásaként délután megmutattuk a szülőknek, hogy milyen ügyesek is vagyunk és mivel foglalkoztunk a héten.

 

Összességében egy nagyszerű heten vagyunk túl. Gyorsan teltek a napok, a programok alatt szinte repült az idő, melyek derűssé varázsoltak minden percet mindannyiunknak. Ez a pár nap igazi kis közösséggé kovácsolta a különböző korú gyermekeket.

Izgatottan várjuk a második hét történéseit.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!